Spaghetti met boerenkool
Door: Lieve
Soort recept: hoofdgerecht
Nodig : grote pan
Ingredients
- pak spaghetti
- ui
- olijfolie
- paar tenen knoflook, gehakt
- 1 zak boerenkool
- zout, peper
- sap van halve citroen
- flinke handvol vers geraspte parmesaanse kaas
Instructions
- Verhit olijfolie in grote pan, bak ui mee, en daarna de knoflook
- Voeg hele zak boerenkool toe
- Sprenkel er wat olijfolie op, roer, en laat de kool in elkaar zakken
- Voeg half kopje water toe, dek af en laat op laag vuur 20 minuten koken
- Voeg peper, zout en citroensap toe
- Meng de verse parmesaan erdoor.
- Kook de pasta al dente (kan je ondertussen ook al doen) en giet af
- Doe de pasta bij de kool en laat nog even koken (evt. wat kookwater van pasta toevoegen)
- Doe er nog wat parmesaan bij en evt wat peper en beetje olijfolie
- serveer!
Notes
Naar wens kun je wat gehakt toevoegen, na de ui en de knoflook.