Biologisch fruit- en groenten pakket, elke week weer genieten.

Ontdek de Versheid van de Sterregaard

Bij De Sterregaard staan we voor meer dan alleen verse producten; we brengen een stukje van onze liefde voor de natuur rechtstreeks naar jouw tafel. Onze biologische groente- en fruitpakketten zijn het resultaat van zorgvuldige, duurzame landbouwpraktijken, waarbij elke appel, peer, en groente geteeld wordt met het grootste respect voor het milieu.

We zijn trots op ons lokale, gezonde aanbod dat niet alleen de smaakpapillen prikkelt, maar ook bijdraagt aan een duurzame toekomst. Elk pakket is een symbool van onze toewijding aan kwaliteit en versheid, rechtstreeks van ons land naar jouw keuken.

Proefpakket proberen
biologische boer draagt krat met groenten
Boer zoekt klant

Probeer Twee Weken Onze Proefpakketten

Ontdek de ware smaak van versheid met onze twee weken durende proefpakketten. Een perfecte introductie tot de rijke diversiteit van De Sterregaard, deze pakketten bevatten een zorgvuldig geselecteerde mix van producten, rechtstreeks uit onze boomgaard en kas.

Elke week verrassen we je met een assortiment van onze beste seizoensgebonden groenten en fruit, gekenmerkt door hun uitzonderlijke kwaliteit en smaak. Van sappige, handgeplukte appels en peren tot knapperige, vers geoogste groenten – onze proefpakketten bieden een authentieke ervaring van wat biologisch en lokaal geteelde voeding echt inhoudt.

Stap in de wereld van biologische diversiteit en laat je elke week verrassen door de natuurlijke heerlijkheden van De Sterregaard.

Probeer het twee weken

Bij jou thuis in 4 stappen

Kies je Pakket

 • Klein Pakket: Ideaal voor singles of kleine huishoudens, dit pakket bevat een zorgvuldige selectie van vier tot vijf verschillende groenten of fruitsoorten, perfect voor de dagelijkse behoeften.

 • Middel Pakket: Geschikt voor middelgrote gezinnen, biedt dit pakket een grotere variëteit met vijf tot zes soorten groenten of fruit, inclusief een groter volume voor veelzijdig gebruik in de keuken.

 • Groot Pakket: Ons grootste pakket is ideaal voor grote gezinnen of liefhebbers van verse producten. Het omvat een uitgebreide mix van zes tot acht verschillende groenten of fruitsoorten, waaronder extra items zoals champignons of exotisch fruit, voor een wekelijkse overvloed aan versheid.

Abonnement

Onze abonnementen op groente- en fruitpakketten zijn ontworpen met flexibiliteit en gemak in gedachten. Je kiest het pakket dat bij je behoeften past – klein, middel of groot – en ontvangt wekelijks verse, seizoensgebonden producten.

 • Flexibiliteit in Keuzes: Je kunt je voorkeuren aangeven en we passen de inhoud van je pakket aan. Of je nu een specifieke groente of fruit niet wenst, of rekening wilt houden met dieetrestricties, wij zorgen ervoor dat elk pakket aan jouw wensen voldoet.

 • Eenvoudig Aanpassen of Pauzeren: Je abonnement is makkelijk online aan te passen. Of je nu tijdelijk wilt pauzeren tijdens vakanties of je pakketgrootte wilt wijzigen, wij bieden de flexibiliteit om dit snel en zonder gedoe te regelen.

Dit alles zorgt ervoor dat je elke week kunt genieten van de beste producten van De Sterregaard, afgestemd op je persoonlijke voorkeuren en levensstijl.

Ophalen van je pakket

We begrijpen het belang van gemak en toegankelijkheid voor onze klanten. Daarom bieden we verschillende afhaallocaties aan, zodat je jouw verse biologische pakketten gemakkelijk kunt ophalen op een plek die je het beste uitkomt.

 • Op Ons Thuisadres: Het hart van De Sterregaard, waar je jouw pakketten kunt ophalen tussen 17.00 en 19.00 uur.

 • Verschillende locaties in Den Bosch:

 • Zaltbommel: Afhaalpunt aan de Virieusingel

Elke locatie is zorgvuldig gekozen om ervoor te zorgen dat het ophalen van je pakketten niet alleen gemakkelijk, maar ook een aangename ervaring is. Je vindt gedetailleerde informatie over alle afhaallocaties en -tijden op onze website, zodat je je bezoek kunt plannen op een moment dat het beste schikt.


Wat zeggen onze klanten?

Ingrid van Seida

Wat een mooie pakketten. Ik heb groot groente en groot fruit. Echte kwaliteit, iedere week veel afwisseling en met liefde ingepakt. Je proeft het verschil. Een aanrader.

Mooi biologische teler met heerlijke lokaal fruit en een groot hart voor mens en milieu. Zeer gastvrij ontvangst!

Leon van den Dool

Ik ben elke week weer verrast door de heerlijke, verse groenten en fruit in mijn pakket van De Sterregaard. Elke week kijken we weer uit naar de gezonden verrassingen in het pakket. 

Leonie Smid

Heerlijk elke week een tas vol lekkers! Daarnaast erg lieve, zorgzame en bewuste mensen.

Bas De Jong

Stel uw proefpakket samen:
  De Sterregaard nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van alles wat groeit en bloeit op De Sterregaard