SlowFarmFoodDinner bij de Sterregaard – zondag 2 oktober 2016 14:30h

SlowFarmFoodDinner Uit de Zee, Van het Land en Uit de Lucht
op zondag 2 oktober 14.30

diner-sep-2016

De Sterappels zijn op kleur, de walnoten gedroogd, de Brabantse Bellefleuren staan veilig in de koelcel. Tijd voor een oogstfeestje. De Slow Food alliantiechef Joost van Roosmalen (D’n Ark) staat garant voor een creatieve en culinaire invulling van het SlowFarmFoodDinner bij de Sterregaard.

Slow Food is een internationale beweging voor ecogastronomie.
De organisatie vindt dat voedsel lekker, puur en eerlijk moet zijn. Daarmee wordt bedoeld dat ons eten goed moet smaken; dat het zonder schade voor de leefomgeving, het dierenwelzijn en de gezondheid moet worden geproduceerd en dat producenten een eerlijke vergoeding moeten krijgen voor hun werk.

Op verschillende plaatsen op ons bedrijf wordt het eten voor u klaar gemaakt. Heerlijke vis van de Goede Vissers, Jan en Barbara van Internos, eerlijke kip van biologisch- dynamische collega’s uit Ophemert.
Onze vruchten, walnoten, honing, het komt allemaal op tafel.
Laat je rondleiden over het bedrijf, warm je aan het vuur. Geniet in het Proeflokaal van pianomuziek met een goed glas wijn. Joost maakt er een feest van, ook voor vegetariërs wordt een verrukkelijk maal bereid.

Je bent van harte welkom vanaf 14.30 uur, aanmelden kan via: www.slowfoodbrabant.nl

Van alles te