Biologisch Oogst Diner met muziek van Para Eterno op zondag 9 oktober 2011

Luister en Proef zondag 9 Oktober 2011 tijdens het oogstdiner bij de Sterregaard in Hedel

reserveren>>

Met muziek van Para Eterno
Kok: Yvonne Hopstaken

Het Idee Voor deze bijzondere zondagmiddag worden de bezoekers gastvrij ontvangen door fruittelers Willem van den Berg en Marti van den Bogert. Terwijl in de schuur de kok, Yvonne Hopstaken, met haar keukenteam een heerlijke maaltijd voorbereid, wordt in een prachtige Indiase tent gevoelige zigeunermuziek ten gehore gebracht door het duo Para Eterno. Vervolgens wordt in de tent, tijdens de muzikale sessies van het tweetal, het vijf-gangen oogstdiner sfeervol uitgeserveerd. Natuurlijk gebruikt kok Yvonne, naast het heerlijke fruit uit de boomgaard, aanvullende biologische ingrediënten uit de streek. In het midden van de tent zal een houtvuur branden.

Yvonne Hopstaken (www.eetwatbijjepast.nl) is kok bij kloosterhotel Zin in Vught. Zij houdt van een uitdaging op culinair gebied. Puur natuurlijk en creatief bereidt ze haar diner’s met biologische producten uit de streek.

Para Eterno Zanger/gitarist Miguel en celliste Leontien Stordiau vormen het duo Para Eterno. Ze spelen samen sinds 2001. Miguel is de zoon van violist Roma Mirando. Roma, die in 1962 overleed, was primás van het beroemde zigeunerorkest Tata Mirando. Miguel speelde acht jaar als zanger/gitarist in de band LosGitanos. Leontien is de dochter van Gregor en Bep Stordiau (alt-volist en dwarsfluitiste). Ze was celliste van het salonorkest Pistache en het salonorkest Rouge.

De Sterregaard is gespecialiseerd in oud-hollandse vruchtrassen, waaronder uiteraard de Sterappel, Notarisappel, Zoete Bloemee en de Goudreinet. Op twee hectare telen Willem van den Berg en Marti van den Bogert smaakvolle appels, peren, kersen, pruimen, frambozen, walnoten, hazelnoten en tamme kastanjes. De meeste producten verkoopt de Sterregaard rechtstreeks via abonnementen, en via de gezellige kraam op de Biologische Boerenmarkt in Amsterdam.

Datum, Tijd, Kosten & Reserveren
9 oktober 2011, vanaf 15.00 uur – 19.30 uur.

Er zijn circa tachtig plaatsen beschikbaar voor dit bijzondere arrangement tijdens de Week van de Smaak.. Kosten a 49,50 inclusief vruchtenbowl, koffie/thee, excl. andere drankjes.

Reserveren is een vereiste en kan via www.sterregaard.nl De reservering is pas definitief als uw betaling binnen is. Info over de Sterregaard of het diner/muziek-arrangement: Marti van den Bogert, tel 073 5994443 of www.sterregaard.nl Adres U vindt de Sterregaard aan de Middelingenseweg 51 te Hedel.

 

Fout: Contact formulier niet gevonden.