Sterregaard in de Media
Recepten
- aardperen (1)
- bataat (1)
- bieten (1)
- blauwe kaas (1)
- boerenkool (1)
- carpaccio (1)
- citroengras (1)
- dahl (1)
- knoflook (1)
- knolselderij (1)
- koolraap (1)
- parmesaanse kaas (1)
- prei (1)
- raapstelen (2)
- rucola (1)
Archief
- SlowFarmFoodDinner bij de Sterregaard - zondag 2 oktober 2016 14:30h
- Kom maandag 25 mei Tweede Pinksterdag 2015, naar Beleef de Boerderij
- Opening Biologisch Proeflokaal van de Bommelerwaard op 2e pinksterdag 2014
- Open dag bij de Sterregaard op Zaterdag 22 juni 2013
- Zaterdag 8 oktober fietsroute Bommelerwaard
Rucola- of winterposteleinpesto
Save Rucola- of winterposteleinpesto Door: Judith Voermans Soort recept: voorgerecht Bereidingstijd: 20 mins Totale tijd: 20 mins Ingredients 2 eetlepels pijnboompitten 75 gram rucolasla of winterpostelein 15 gram verse basilicum 1 teentje knoflook, gepeld 2 eetlepels geraspte pittige kaas … Lees verder
Geplaatst in Recepten
Reacties uitgeschakeld voor Rucola- of winterposteleinpesto
Zoete bataatsoep met dhal
Save Zoete bataatsoep met dhal Door: Marti Soort recept: Voorgerecht Boordevol vitamines en vezels, de zoete bataat oftewel zoete aardappel, die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Deze hartige soep op basis van dahl en zoete aardappel kun je heerlijk op smaak … Lees verder
Geplaatst in Recepten
Reacties uitgeschakeld voor Zoete bataatsoep met dhal
Pittige Prinsessenboontjes (Oosters recept)
Save Pittige Prinsessenboontjes (Oosters recept) Door: Allerhande 2 2005 Soort recept: Hoofdgerecht Ingredients 500 g sperziebonen 3 el olie 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngesneden 3 el ketjap manis 1 el sambal 1 tl gemberpoeder 1 tl gemalen laos … Lees verder
Geplaatst in Recepten
Reacties uitgeschakeld voor Pittige Prinsessenboontjes (Oosters recept)
Raapstelensoep
Save Raapstelensoep Door: Tiny Soort recept: soep Dit jaar kreeg ik 2 grote bossen raapstelen uit eigen tuin van tante Tiny, de tante van een goede vriendin. Raapstelensoep. De eerste bos aten we in ons zomerse stamppotje en van … Lees verder
Geplaatst in Recepten
Reacties uitgeschakeld voor Raapstelensoep
Stamppot raapstelen met blauwe kaas
Save Stamppot raapstelen met blauwe kaas Door: Marti Soort recept: Hoofdgerecht Porties: 4 personen Ingredients 2 bosjes raapstelen ongeveer 1200 g aardappelen 80 g Danish blue of andere blauwe kaas 1 appel zout en nootmuskaat naar smaak Instructions De worteltjes van … Lees verder
Geplaatst in Recepten
Reacties uitgeschakeld voor Stamppot raapstelen met blauwe kaas
Bieten Carpaccio
Save Bieten Carpaccio Door: Marti Soort recept: Voorgerecht In traditionele carpaccio gaat rundvlees. Maar deze bietencarpaccio opent ook voor vleesliefhebbers de deur naar de vegetarische wereld. Ingredients 300 gram bieten (gaar en geschild) citroensap olijfolie 50 gram gehakte walnoten, pijnboompitten … Lees verder
Geplaatst in Recepten
Reacties uitgeschakeld voor Bieten Carpaccio
Knolselderijschotel
Save Knolselderijschotel Door: Marti Bereidingstijd: 20 mins Kooktijd: 20 mins Totale tijd: 40 mins Ingredients 1 knolselderij 2 grote uien 2 teentjes knoflook blikje tomatenpuree, 140 gram 200 gram voorgebakken stukjes mild gekruide tofu 150 gram belegen kaas, … Lees verder
Geplaatst in Recepten
Reacties uitgeschakeld voor Knolselderijschotel
Aardpeer met prei en notenbotersaus
Save Aardpeer met prei en notenbotersaus Door: Marti Aardpeer is een knolgewas met een zachte, zoete smaak. Ze is familie van de zonnebloem. In Frankrijk noemt men de knollen ‘topinambour’, in Engeland ‘Jerusalem artichoc’. Het aroma doet een … Lees verder
Geplaatst in Recepten
Reacties uitgeschakeld voor Aardpeer met prei en notenbotersaus
Spaghetti met boerenkool
Save Spaghetti met boerenkool Door: Lieve Soort recept: hoofdgerecht Nodig : grote pan Ingredients pak spaghetti ui olijfolie paar tenen knoflook, gehakt 1 zak boerenkool zout, peper sap van halve citroen flinke handvol vers geraspte parmesaanse kaas Instructions Verhit olijfolie … Lees verder
Geplaatst in Recepten
Reacties uitgeschakeld voor Spaghetti met boerenkool
Stamppot Winterpostelein
Save Stamppot winterpostelein Door: Denise Soort recept: hoofdgerecht Ingredients 1 zakje winterpostelein 750 gram kruimige aardappelen of: 375 gram kruimige aardappelen 375 gram knolselderij, pastinaak of wortelpeterselie 1 potje witte bonen in tomatensaus 150 gram belegen kaas 2 eetlepels crème … Lees verder
Geplaatst in Recepten
Reacties uitgeschakeld voor Stamppot Winterpostelein