Zoek hier in onze recepten

Ru­co­l­a- of winterpostelein­pes­to

   Save Ru­co­l­a- of winterpostelein­pes­to Door: Judith Voermans Soort recept: voorgerecht Bereidingstijd:  20 mins Totale tijd:  20 mins   Ingredients 2 eetlepels pijnboompitten 75 gram rucolasla of winterpostelein 15 gram verse basilicum 1 teentje knoflook, gepeld 2 eetlepels geraspte pittige kaas … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties uitgeschakeld voor Ru­co­l­a- of winterpostelein­pes­to

Zoete bataatsoep met dhal

Save Zoete bataatsoep met dhal Door: Marti Soort recept: Voorgerecht   Boordevol vitamines en vezels, de zoete bataat oftewel zoete aardappel, die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Deze hartige soep op basis van dahl en zoete aardappel kun je heerlijk op smaak … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties uitgeschakeld voor Zoete bataatsoep met dhal

Pittige Prinsessenboontjes (Oosters recept)

Save Pittige Prinsessenboontjes (Oosters recept) Door: Allerhande 2 2005 Soort recept: Hoofdgerecht   Ingredients 500 g sperziebonen 3 el olie 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngesneden 3 el ketjap manis 1 el sambal 1 tl gemberpoeder 1 tl gemalen laos … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties uitgeschakeld voor Pittige Prinsessenboontjes (Oosters recept)

Raapstelensoep

  Save Raapstelensoep Door: Tiny Soort recept: soep   Dit jaar kreeg ik 2 grote bossen raapstelen uit eigen tuin van tante Tiny, de tante van een goede vriendin. Raapstelensoep. De eerste bos aten we in ons zomerse stamppotje en van … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties uitgeschakeld voor Raapstelensoep

Stamppot raapstelen met blauwe kaas

Save Stamppot raapstelen met blauwe kaas Door: Marti Soort recept: Hoofdgerecht Porties: 4 personen   Ingredients 2 bosjes raapstelen ongeveer 1200 g aardappelen 80 g Danish blue of andere blauwe kaas 1 appel zout en nootmuskaat naar smaak Instructions De worteltjes van … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties uitgeschakeld voor Stamppot raapstelen met blauwe kaas

Bieten Carpaccio

Save Bieten Carpaccio Door: Marti Soort recept: Voorgerecht   In traditionele carpaccio gaat rundvlees. Maar deze bietencarpaccio opent ook voor vleesliefhebbers de deur naar de vegetarische wereld. Ingredients 300 gram bieten (gaar en geschild) citroensap olijfolie 50 gram gehakte walnoten, pijnboompitten … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties uitgeschakeld voor Bieten Carpaccio

Knolselderijschotel

  Save Knolselderijschotel Door: Marti Bereidingstijd:  20 mins Kooktijd:  20 mins Totale tijd:  40 mins   Ingredients 1 knolselderij 2 grote uien 2 teentjes knoflook blikje tomatenpuree, 140 gram 200 gram voorgebakken stukjes mild gekruide tofu 150 gram belegen kaas, … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties uitgeschakeld voor Knolselderijschotel

Aardpeer met prei en notenbotersaus

  Save Aardpeer met prei en notenbotersaus Door: Marti   Aardpeer is een knolgewas met een zachte, zoete smaak. Ze is familie van de zonnebloem. In Frankrijk noemt men de knollen ‘topinambour’, in Engeland ‘Jerusalem artichoc’. Het aroma doet een … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties uitgeschakeld voor Aardpeer met prei en notenbotersaus

Spaghetti met boerenkool

Save Spaghetti met boerenkool Door: Lieve Soort recept: hoofdgerecht   Nodig : grote pan Ingredients pak spaghetti ui olijfolie paar tenen knoflook, gehakt 1 zak boerenkool zout, peper sap van halve citroen flinke handvol vers geraspte parmesaanse kaas Instructions Verhit olijfolie … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties uitgeschakeld voor Spaghetti met boerenkool

Stamppot Winterpostelein

Save Stamppot winterpostelein Door: Denise Soort recept: hoofdgerecht   Ingredients 1 zakje winterpostelein 750 gram kruimige aardappelen of: 375 gram kruimige aardappelen 375 gram knolselderij, pastinaak of wortelpeterselie 1 potje witte bonen in tomatensaus 150 gram belegen kaas 2 eetlepels crème … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties uitgeschakeld voor Stamppot Winterpostelein