Zoek hier in onze recepten

Ru­co­l­a- of winterpostelein­pes­to

   Ru­co­l­a- of winterpostelein­pes­to   Soort recept: voorgerecht Door: Judith Voermans   Bereidingstijd: 20 mins Totale tijd: 20 mins Ingrediënten 2 eetlepels pijnboompitten 75 gram rucolasla of winterpostelein 15 gram verse basilicum 1 teentje knoflook, gepeld 2 eetlepels geraspte … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties staat uit voor Ru­co­l­a- of winterpostelein­pes­to

Zoete bataatsoep met dhal

Zoete bataatsoep met dhal   Soort recept: Voorgerecht Door: Marti   Boordevol vitamines en vezels, de zoete bataat oftewel zoete aardappel, die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Deze hartige soep op basis van dahl en zoete aardappel kun je heerlijk … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties staat uit voor Zoete bataatsoep met dhal

Pittige Prinsessenboontjes (Oosters recept)

Pittige Prinsessenboontjes (Oosters recept)   Soort recept: Hoofdgerecht Door: Allerhande 2 2005   Ingrediënten 500 g sperziebonen 3 el olie 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngesneden 3 el ketjap manis 1 el sambal 1 tl gemberpoeder 1 tl … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties staat uit voor Pittige Prinsessenboontjes (Oosters recept)

Raapstelensoep

  Raapstelensoep   Soort recept: soep Door: Tiny Dit jaar kreeg ik 2 grote bossen raapstelen uit eigen tuin van tante Tiny, de tante van een goede vriendin. Raapstelensoep. De eerste bos aten we in ons zomerse stamppotje en … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties staat uit voor Raapstelensoep

Stamppot raapstelen met blauwe kaas

Stamppot raapstelen met blauwe kaas   Soort recept: Hoofdgerecht Door: Marti   Porties: 4 personen Ingrediënten 2 bosjes raapstelen ongeveer 1200 g aardappelen 80 g Danish blue of andere blauwe kaas 1 appel zout en nootmuskaat naar smaak Bereidingswijze … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties staat uit voor Stamppot raapstelen met blauwe kaas

Bieten Carpaccio

Bieten Carpaccio   Soort recept: Voorgerecht Door: Marti   In traditionele carpaccio gaat rundvlees. Maar deze bietencarpaccio opent ook voor vleesliefhebbers de deur naar de vegetarische wereld. Ingrediënten 300 gram bieten (gaar en geschild) citroensap olijfolie 50 gram gehakte … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties staat uit voor Bieten Carpaccio

Knolselderijschotel

  Knolselderijschotel   Door: Marti Bereidingstijd: 20 mins Kooktijd: 20 mins Totale tijd: 40 mins Ingrediënten 1 knolselderij 2 grote uien 2 teentjes knoflook blikje tomatenpuree, 140 gram 200 gram voorgebakken stukjes mild gekruide tofu 150 gram belegen kaas, … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties staat uit voor Knolselderijschotel

Aardpeer met prei en notenbotersaus

  Aardpeer met prei en notenbotersaus   Door: Marti   Aardpeer is een knolgewas met een zachte, zoete smaak. Ze is familie van de zonnebloem. In Frankrijk noemt men de knollen ‘topinambour’, in Engeland ‘Jerusalem artichoc’. Het aroma doet … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties staat uit voor Aardpeer met prei en notenbotersaus

Spaghetti met boerenkool

Spaghetti met boerenkool   Soort recept: hoofdgerecht Door: Lieve Nodig : grote pan Ingrediënten pak spaghetti ui olijfolie paar tenen knoflook, gehakt 1 zak boerenkool zout, peper sap van halve citroen flinke handvol vers geraspte parmesaanse kaas Bereidingswijze Verhit … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties staat uit voor Spaghetti met boerenkool

Stamppot Winterpostelein

Stamppot winterpostelein   Soort recept: hoofdgerecht Door: Denise Ingrediënten 1 zakje winterpostelein 750 gram kruimige aardappelen of: 375 gram kruimige aardappelen 375 gram knolselderij, pastinaak of wortelpeterselie 1 potje witte bonen in tomatensaus 150 gram belegen kaas 2 eetlepels … Lees verder

Geplaatst in Recepten | Reacties staat uit voor Stamppot Winterpostelein