Sterregaard in de Media
Recepten
- aardperen (1)
- bataat (1)
- bieten (1)
- blauwe kaas (1)
- boerenkool (1)
- carpaccio (1)
- citroengras (1)
- dahl (1)
- knoflook (1)
- knolselderij (1)
- koolraap (1)
- parmesaanse kaas (1)
- prei (1)
- raapstelen (2)
- rucola (1)
Archief
- SlowFarmFoodDinner bij de Sterregaard - zondag 2 oktober 2016 14:30h
- Kom maandag 25 mei Tweede Pinksterdag 2015, naar Beleef de Boerderij
- Opening Biologisch Proeflokaal van de Bommelerwaard op 2e pinksterdag 2014
- Open dag bij de Sterregaard op Zaterdag 22 juni 2013
- Zaterdag 8 oktober fietsroute Bommelerwaard
Blogarchief
Zoete bataatsoep met dhal
Save Zoete bataatsoep met dhal Door: Marti Soort recept: Voorgerecht Boordevol vitamines en vezels, de zoete bataat oftewel zoete aardappel, die oorspronkelijk uit Zuid-Amerika komt. Deze hartige soep op basis van dahl en zoete aardappel kun je heerlijk op smaak … Lees verder
Geplaatst in Recepten
Reacties uitgeschakeld voor Zoete bataatsoep met dhal