Sterregaard in de Media
Recepten
- aardperen (1)
- bataat (1)
- bieten (1)
- blauwe kaas (1)
- boerenkool (1)
- carpaccio (1)
- citroengras (1)
- dahl (1)
- knoflook (1)
- knolselderij (1)
- koolraap (1)
- parmesaanse kaas (1)
- prei (1)
- raapstelen (2)
- rucola (1)
Archief
- SlowFarmFoodDinner bij de Sterregaard - zondag 2 oktober 2016 14:30h
- Kom maandag 25 mei Tweede Pinksterdag 2015, naar Beleef de Boerderij
- Opening Biologisch Proeflokaal van de Bommelerwaard op 2e pinksterdag 2014
- Open dag bij de Sterregaard op Zaterdag 22 juni 2013
- Zaterdag 8 oktober fietsroute Bommelerwaard
Blogarchief
Bieten Carpaccio
Save Bieten Carpaccio Door: Marti Soort recept: Voorgerecht In traditionele carpaccio gaat rundvlees. Maar deze bietencarpaccio opent ook voor vleesliefhebbers de deur naar de vegetarische wereld. Ingredients 300 gram bieten (gaar en geschild) citroensap olijfolie 50 gram gehakte walnoten, pijnboompitten … Lees verder
Geplaatst in Recepten
Reacties uitgeschakeld voor Bieten Carpaccio