Sterregaard in de Media
Recepten
- aardperen (1)
- bataat (1)
- bieten (1)
- blauwe kaas (1)
- boerenkool (1)
- carpaccio (1)
- citroengras (1)
- dahl (1)
- knoflook (1)
- knolselderij (1)
- koolraap (1)
- parmesaanse kaas (1)
- prei (1)
- raapstelen (2)
- rucola (1)
Archief
- SlowFarmFoodDinner bij de Sterregaard - zondag 2 oktober 2016 14:30h
- Kom maandag 25 mei Tweede Pinksterdag 2015, naar Beleef de Boerderij
- Opening Biologisch Proeflokaal van de Bommelerwaard op 2e pinksterdag 2014
- Open dag bij de Sterregaard op Zaterdag 22 juni 2013
- Zaterdag 8 oktober fietsroute Bommelerwaard
Blogarchief
Aardpeer met prei en notenbotersaus
Save Aardpeer met prei en notenbotersaus Door: Marti Aardpeer is een knolgewas met een zachte, zoete smaak. Ze is familie van de zonnebloem. In Frankrijk noemt men de knollen ‘topinambour’, in Engeland ‘Jerusalem artichoc’. Het aroma doet een … Lees verder
Geplaatst in Recepten
Reacties uitgeschakeld voor Aardpeer met prei en notenbotersaus